Miss you


shopping med mammsen! :)

Godagens folket! :) Kom hem för en stund sen har vart med mamma i Stenungsund och fixat pass och legg så gick vi och köpte lite kläder jag köpte två bikini ett par byxor och ett linne och en snygg ring! :) Sen så gick vi och köpte en go glass och drog oss hem :) så nu sitter jag hemma och har käkat och ska sätta mig och olugga inför engelska provet imorgon grammatik! -.- . Så det är väl det som händer ikväll det är plugg och kanske en springtur! :) kommer bilder senare!

gött med kort dag!

sitter nu på sista lektionen, riktigt gött efter skolan så ska jag på möte och sen ska jag träffa mamma och kanske käka lunch och kanske kolla lite ute :) Senare idag så ska jag plugga lite ute i solen och sen ska jag nog ut och springa härligt är det ! bloggade inte så mycket igår på kvällen men jag var så jävla förbannad och på dåligt humör så jag gick och la mig tidigt, men det är väl bättre idag hoppas jag vi får väl se!  men skriver när jag kommer hem! :)


Puss!

trött

hellu, hade inte tid att blogga igår men det började dagen med att pappa väcker mig för att vi ska hämta min lillasyster och hennes kompis för att vi skulle till min storasystar och rida, så när vi kom dit så började vi med att ta in hästarna och fixa dom :) sen drog vi ut och red lite. Efter det så grillade vi med massa folk och det var några timmar bara där. Sen så lämnade pappa mig hos mamma och då gick jag ner och städade lite och sen kom baby och sov hos mig :) och nu är det tisdag och det betyder ju att skolan är igång igen -.- riktigt onödig dag men men..
nu sitter jag hemma hos Linnea iallafall vi har precis käkat och sen vid 7 ska vi ta bussen till mig typ och kolla match :) sen vet jag inte mer vad som händer. :)

 skriver mer senare PUss !

Steinsson

-

Sorry..

Sorry att jag inte skrev mer igår men jag kom hem vid 5 och sen så skulle vi grilla och så. Men Iallafall vi åkte till ullared och kom hem vid 5 igen så packade vi upp alla saker och sen så skulle vi käka och vi bjöd in grannarna härligt va det ! :) senare kom älsklingen hit och sov med mig vi hoppade studsmatta och sen så kollade vi på film, :) Älsklingen åkte tidigt imorse för han skulle iväg på något i Jönköping med bilar. och jag vaknade vid halv 12 och då va ingen hemma och ingen hade med sig mobil det va ju bra de! ;) Men jag satte mig och käkade frukost och sen drog jag ut och hoppade! :) efter ett tag så kom familjen hem så nu är det vatten krig ute med Kajsa och hennes lillasyster ! härligt så nu drar jag mig ut och ikväll ska jag vara med Max ! :)


Puss!



Ullared

Japp då drar jag till Ullared en sväng! :)  mitt internet var inte på topp igår på kvällen så kunde inte blogga men jag bloggar när jag kommer hem igen för hinner inte det nu :) men ha en toppen dag!


Puss!

sushi

Då har man vart och käkat sushi fast jag åt ingen sushi men pappa och Lotta gjorde de och jag tog wokad kyckling med nudlar, :) gött var det! nu sitter jag i soffan och chillar och väntar på att Camilla ska höra av sig så ska vi hitta på något. Hon kanske ska sova här med blir väl film eller så ikväll då! :) börjar redan bli lite trött :)

Puss!


Glass! :)

Hellu, kom precis hem nu från stallet och kollat när kajsa har tävlat och hon kom 1a! :) så nu sitter hela familjen hemma och käkar glass och snackar lite, senare så ska jag nog vara med Camilla Sen vet jag inte vad som händer! vaknade med älsklingen iallafall det va mys, och sen så fixade vi oss sen så åkte jag till stallet och älsklingen åkte hem :) Men nu ska jag ut och hoppa med Kajsa och hennes kompis :) gött väder idag med så ha det gött idag ! :)

puss!!


Älsklingen ! :)

hellu, har precis duschat och så efter varit i stallet skit länge och hjälp lillasyrran och hennes kompisar med att fixa inför imorgon till tävlingen ! :)  Snart kommer min älsklimg hit med och sover med mig :) vi ska kolla på Paranomal activity 2 har jag bestämt ;) det vill han nog också! men men vet inte om jag bloggar mycket mer idag men imorgon är jag tillbaka ! :) Men ha en underbar dag!

Puss!



Jag älskar dig!


Smoothie !

Sitter i soffan nu med min älskade lillasyster! :) vi har precis gjort en riktigt go smoothie! :) Snart kommer Camilla med och senare ikväll kommer älsklingen hit :D <3 och sover med mig :)

Puss!


2a bilden: En bild på dig själv.



bjuder ;)


Lillasyster ♥♥

Japp då var man vaken :) gick upp för trappan och där står min underbara hund och väntar på att jag ska vakna så söt! Jag hinner inte blogga så mycket idag ska passa min lillasyster som jag ska gå ner och hämta om en halvtimma så jag måste fixa iordning mig, jag kan ju inte gå ner dit och se ut hur som helst då kan man ju skrämma barnen! ;) men iallafall jag och Kajsa ska göra smootie och hoppa lite studsmatta :) !
det kommer bli grymt, senare kanske jag ska vara med Camilla som jag inte träffat på sjukt länge så det är änna dags nu! ♥


Fiske

Hellu, kom precis hem nu har vart och fiskat med pappa och lillsyrran träffade även Max och hans kompis där :) fick några napp men fick aldrig upp någon! :( bättre lycka nästa gång.. Nu ska jag iallafall chilla lite i soffan och kolla om jag hittar någon bra film att kolla på. Kanske bloggar mer senare inte säkert men iallafall ha en underbar kväll . :)
Puss!



underbar bild

Säger hej till Lerum!

Nu har jag packat klart och väntar nu på att pappa ska komma utanför och tuta ;) så drar jag till lerum och kommer hem igen till mammsen på söndag! imorgon kanske det blir bio med min lillasyster :) mys! Ha en bra dag !

Puss!


Juste !

Glömde säga att jag färgat håret, blev inte nöjd för ljust men men, det försvinner väl ngn dag. :) kan lägga upp bild senare :) Puss!

Chill i soffan med musik!

Vart mycket med linnea nu det sista åkte till henne i fredags och sov där och sen har hon sovit här till i måndags sen så träffade jag David senare på kvällen där och snackade sen så åkte han och tränade så då kollade jag på en film :) och i går så kom David hit igen och snackade och myste :) och Idag åker jag till pappa ett tag ska kolla när min lillasyster ska tävla i ridning på fredag med det ska bli riktigt kul! Får se vad som händer mer i veckan men jag skriver det när det händer! :) Men nu ska jag gå ner och ta tvätten och packa lite tänkte jag :)

Puss!



Min älskade hund!


!

Ni kanske märkt att jag inte bloggat på ett tag men det har vart mycket nu och inte vart mycket vid datorn alls, men nu är jag igång igen allt är löst och jag ska blogga så mycket jag kan :) och hålla bloggen uppdaterad.

1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.



Linnea ♥


Lista

1a bilden: någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.



Im back.

Hellu, har inte bloggat på ett tag som ni märker det har vart mycket nu det sista och tänkte att jag ska börja om lite nu och köra på igen. Ska blogga så mycket jag kan och göra mitt bästa! :)


passa lillebror..

Hellu, skolan idag igen har precis gjort klart mina uppgifter i handelsboken, så nu slipper jag de. Idag så ska jag passa min lillebror och vi ska väl dra och äta någonstans får se hur det blir, jag måste plugga på adm också har ju prov imorgon! så jag får plugga hårt. Men ska dra och käka nu puss så länge!




saknar kvällen! <3

håltimma

Sitter i skolan nu fick ett sms när jag hade gått av bussen att vi hade håltimma så jag hade kunnat sova kvar hemma nu.. det hade jag gärna gjort! Men men sånt e livet, Slutar kvart i 11 idag skit gött ska nog dra hem och kolla lite på resor med mamma vi ska åka till grekland! :D så härligt! sen så vill jag sova hos älsklingen idag :) hoppas jag får de! :D puss!!

dålig på rubriker

Hellu, sitter nu på sista lektionen för idag och längtar hem till älsklingen nu som är hemma och väntar på mig :) Presic haft idrott spelat basket det var skit kul;) hinner inte blogga mer nu!

Linnea och jag ! :)

Japp då var det sista lekíonen, jag har inte kunnat blogga för det va något fel med blogg.se så jag fick vänta.
Men igår så åkte jag hem till älsklingen efter skolan så var hos honom vid 1 det va riktigt gött! Men vi åkte och kidnappade hans lådsas pappa och överraskade honom så han fick ha ögon bindel i bilen och så körde vi honom till ett spa så vi släppte av dom där hans mamma och "pappa" och så åkte vi och köpte donken och drog hem och käkade, sen så kollade vi på film medans vi väntade på att vi skulle hämta dom igen, så åkte vi och hämtade dom och sen så åkte vi till kina och käkade buffe det var skit gott det ská göras om ! :D så sov jag hos honom ! :) <3

Idag så ska jag vara med linnea ska med henne hem och hämta saker och sen ska vi dra och käka på oskars och sen åka hem till mig ! :) vi ska kanske hyra film och så vi får se men vi ska iallafall ha lite spa" med ansiktsmask och inpackning och massage ! skit gött! men nu ska jag jobba ;) och sen så slutar jag bloggar kanske senare! puss!!




En lycklig Emmeli ! :D