fredag

Hellu, sitter i skolan nu igår så var jag hemma från skolan orkade verkligen inte gå upp, men det bästa var ju att jag pluggade som fan! sen så i onsdags så slutade jag tidigt så jag gick till frissan och snackade lite emd dom där mamma har ju jobbat där innan :) sen så klippte jag topparna det var ju inte planerat men men :) hatar när det blir så kort fast det e ju inte så kort ändå känns så när håret lockar sig :(, idag så ska jag hem efter skolan senb imorgon ska jag och charlott vara som dom på eva och adam när dom har fest, vi ska hjälpa till på en 40 årsfest :) skit kul ju! :D
men hinner inte skriva mer nu, PUSS ! :love:

så mycket att jag inte hinner blogga ..

Hellu, bor hos älsklingen nu tills fredag vart här i snart en vecka :) och jag har så mycket att göra i skolan så hinner inte blogga jag gör det när jag hinner :) men skolan idag riktigty segt sen lite shopping och sen så nu gjort läxa och ska laga mat med älsklingen nu TACOS :D :love:

FREDAG ! :D

Hejhopp ! :D nu e det fredag igen, Idag så ska jag till älsklingen underbart ska vara där i en vecka :) :love:
Ska på rast nu och sen är det matte lektion, tyvärr .. ;)  Imorgon så är det 2 år med min älskling!! :D :love:
Jag älskar honom så :D

Pussss !

skolan, trött..

Hejhej, sitter i skolan nu :) i tisdags så gick jag till träningen dirr efter skolan och sen efter den träningen så var det nästa träning sen så åkte jag med älsklingen hem så kunde inte skriva igår, och i går så var vi båda lediga det var nice! sen på onsdag kväll så sov david hos mig :) och idag är det skola .. sååå tråkigt verkligen! trött som fan! sen så kommer mamma och hämtar mig efter skolan hoppas jag,, så ikväll så gäller det att packa sova med älsklingen i en vecka :) :love: Men hinner inte skriva mer nu lektion!

PUSS !



Älskling ! <33

Extra matte

Har extra matte imorgon så måste upp tidigt :(

Natti nattti :D

Nu ska jag hoppa i säng ! trött som fan nu men ha det bäst! puss

helt slut ..

Haft idrott nyss :) vi hade hinderbana med fys, och sen styrke träning :D hahah lite kul att jag tog samma vikt som killarna ;) :D HAHA !! Nu har vi turism med den jobbiga läraren igen... :( så jobbig! Sen vid 4 ska jag hem äntligen! chilla när jag kommer hem och sen var det dags för träning, men det blir kul !

men puss puss !



HAHA trevlig dusch ;)

skooolaaan . :(

Nu är jag i skolan har datakunskap med en väldigt jobbig lärare! Vi slutar 4 idsg med sjukt segt, men men sen senare är det träning :) nice!

God natt !

Nu ska jag sova :) sov gott alla pussaR !

God natt !

Nu ska jag sova :) sov gott alla pussaR !

God natt !

Nu ska jag sova :) sov gott alla pussaR !

jag älskar dig !

I fredags så åkte jag till david och sov där vi basta och sen så gick vi till hans kompis och va med några! :D
Sen i lördags så åkte vi till ett ställa för älsklingen skulle köpa någon tränings dräkt :) Sen efter det så åkte vi hem till mig och kolla film och snackade lite, sen nu idag så åkte han vid halv 3 så sen så städade jag rummet och sänsade lådor och allt ! duktig e jag, och nu sitter jag här och kollar på beck och ska nog lägga mig efter den :)
sovmorgon imorgon med :) härligt det !
Puss!



Saknar dig redan! :( <3


heeeeeeeeeem

Nu ska jag hem och sooooova!!! jag är galet trött :O aldrig vart så trött faktiskt! :O

svenska

Nu ska vi ha svenska lektion, och alla är skit trötta men det är ju sista lektionen så jävla gött! Idag ska jag inte göra så mycket men är så himla trött så idag skíppar jag träningen, får styrke träna lite hemma ikväll. :)
Men skriver sen när jag kommer hem igen :D puss


sola

nu ska jag ut i det kalla och dra mig till sportlife och sola ! :D USCH vad kallt det är ute !


sova med älsklingen sen ! <3

somnade förut när vi skulle kolla på film jag och min syster och mamma, men ingen va vaken så länge och kollade kan förstå min syster men mamma hon ba sov för att.. så jag gick och la mig mitt i filmen och sov väldigt gott! :) har precis lagat lite mat, så vi ska äta här nu :) mys! Sen så ska jag lägga mig och kolla ite på filmen igen, utan att sova..
sen ikväll kommer min älskling hit och sover :D soit med han massor nu det är så underbart !! :D :love:

Tillbaka

Nu e jag igång igen det har vart lite mycket min syster råkade ut för en häst olycka så jag har inte vart på topp på ett tag, men i helgen så var jag ju hos pappa och så hade kul iallafall!
Sen i måndags var det skolan och älsklingen sov hos mig :) och tisdagen igår så var jag i skolan sen tränade jag och sen åkte jag med älsklingen hem efter hans träning :) han tränade Bagfighting som jag ska testa på nästa tisdag ! riktigt kul ! men ska åka hämta min syster nu så jag bloggar senare ! LEDIG IDAG :D

.. :(

vart lite mycket nu så mår inte så bra, jag skriver imorgon.<3

hej då älsklingen, Hej lerum.

Nu åker jag till Lerum ! :) kommer sakna dig älskling ! :'(
jag älskar dig mest!!!!:love: :love:


Shopping igår med älsklingen!

Igår var jag och älsklingen och shoppade! :D köpte massa fint får lägga in bilder när jag kommer hem till mamma igen ! :) Men jg köpte byxor trosor tjock tröja och en fin tröja och en mag tröja :D och vi hade skit kul och mys vi käkade wok och så i stan :) Men ha det bäst !



duschaaa

Nu ska jag duscha det ska bli gött! sen så kommer nog älsklingen hem så får vi se vad vi hittar på, :)


Lerum i helgen då

God morgon kanske man inte ska säga men jaja, nu e jag vaken och älsklingen ska till körskolan och skriva på något så jag stannar här istället Sen vid 16 kommer pappa och hämtar mig så jag kommer vara i Lerum hela helgen imorgon bilr det att kolla på Bugg tävling hela dagen :) träffa massa underbara folk! ångrar att jag slutade i klubben, men jag dansar ju på fritiden på kvällar ute till grymma band! Så jag kommer tillbringa min dag med att kolla på bugg tävling ! :D :love:



känner några där som dansar i videon :D








bio

Sitter på bion nu filmen ska snart börja! :) popcorn och snax i knät hoppas filmen är bra  !
Puss 

Nu rullar bussen mot stan

Nu drar jag till stan och kollar bio med älsklingen ! ska bli fett mysigt :) men ha en underbar kväll
PUSS ! :love:

hopp i dusch

Nu får jag hoppa in i duschen svårt att slit sig ;)

fy fan va härligt!

det var grymt gött med helkroppsmassage ! :love: Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig inför ikväll :) snart kommer älsklingen hem med !! :D love you .
Men hinner inte blogga nu ! puss

vaken :D

Nu är jag vaken ska chilla lite nu innan jag ska dra på helkroppsmassage :D så jävla skönt! sen ikväll blir det bio med älsklingen ! Due date :) myss !! Sitter i soffan och kollar på tv längtar efter älsklingen han e och jobbar, . :( men men ! Och längtar som fan tills jag ligger på massagebrädan! ska bli så gött i en timma! sen blir det hem och chilla och fixa sig lite ! :D



fixa käk

Nu ska jag fixa käk har packat och så :) ska åka till älsklingen sen ! Puss

ändrade planer!

ändrade planer, jag drar till älsklingen redan ikväll så jag e hemma hos honom nu när han jobbar tisdag och onsdag :) då kan jag passa på och träna på deras crosstraning :) sen på onsdagen ska jag ju på massage och på bio :)  sitter och kollar på kungarna av Tylösand nu på datan as nice ! sen så funderar jag på om jag ska cykla och sola och sen åka hem och packa lite ska ju åka ikväll så pker jag från david till pappa på fredag ! :) så det blir en lång vecka och en härlig helg!  så jag e ju inte hemma på en vecka :D underbart ju! Mys med älsklingen ist !

37404_1271783996

Snart två år älskling ! 20 november 2008 <3


trött..

jag e verkligen helt slut efter helgen!  vi kom 2a i volleyboll tuneringen känns skit bra ! när jag kom hem igår så va det att hoppa i duschen och bara ta det lugnt snackade lite med älsklingen också och sen kollade jag beck, den var faktiskt bra. Idag ska jag bara ta det lugnt jag passar min lillebror lite nu medans mamma e på möte och sen så ska jag ta det lugnt ta på mig en ansiktsmask och chilla! Imorgon drar jag till älsklingen och e hos honom tills fredag på onsdagen ska jag på helkroppsmassage kl 14 och sen så ska jag och älsklingen på bio på kvällen sen på torsdag ska vi shoppa lite jag vill ha lite nytt ! Ska nog lägga mig tidigt idag med e så jävla trött vaknade 13  idag .. fortfarande trött.. :( Ha det bäst i dag så hörs vi!

Puss