bilder :)


där står vi på andra sidan :)

där med på andra sidan vi värmer upp :)

och där

och där

där med !












matchen då på andra sidan :)



där e jag nr 4 närmast! :D


och där :)

Hemma :)

Nu är jag hemma efter en lång dag med matcher :) förlorade två och vann två matcher men det är en ny dag imorgon ! :) ska snart ut och träffa en gammal klasskamrat en snabbis sen in och kolla på tv :) kulkul! Kommer bilder och videos sen på matcherna! Men ha det bäst så skriver jag senare !

Puss!


hopp i säng nu !

nu e det dags att sova jag ska ju upp kl 6 trots allt ..:( men är taggad som fan ! lite nervös ju (a)
Men men ha det bäst alla ! :D

någon som kan fixa design ? :love:

kanske ska byta blogg, till en annan sida

http://steinsson.myshowroom.se  :)

lägga sig tidigt då .

Hellu, idag så skulle vi slutat tio i fyra men lärarna vi skulle ha var sjuka så började 9 och slutade 10 :P chill!
så jag och linnéa drog hem till mig och åkte och solade och sen drog vi in till stan en stund :) sen så kom jag hem la mig i soffan lite varit trött idag asså .. :( sen vid halv 8 så gick jag ner till hallen som några ska spela i imorgon, så satte vi upp nät och fixade lite där :) och nu sitter jag i soffan och e trött kollar på tv och ska snart lägga mig ska upp tidigt imorgon.. men men här kommer lite bilder när jag åkte bil med mamma ;)















ROLIGT I BILDEN ;)


skolan nu och har handel .. :)

sitter på lektion nu och har handel och går igenom ett prov och det gick inte så bra om man säger så .. :P
Ska äta efter denna lektionen det är carbonara :) Sen så har vi småföretagande, funkar det med ..
Idag ska jag hem och städa lite och tvätta och sen så ska jag plugga och så. Ingen träning idag tyvär .. :(
Men taggad in för helgen:D

Puss  :love:


pluggat matte

Pluggat matte nu, sätter mig i soffan och chillar och kollar på välkommen åter :)
sen ska jag hoppa i säng är skit trött ! :O har ont i huvudet också inte så bra att sitta vid datan då . :/ men ha det bäst ! så hörs vi imorgon ! :D :love:

Trött!!!

Hej hej:) sovit en stund nu efter skolan varit skit trött verkligen! Ska snart fixa mig något att äta typ sallad eller något, gött de ! men jag bloggar senare ska fixa lite nu och göra läxor.

Puss ! <3

...skolan

Sitter i skolan nu har datakunskap riktigt segt ! , slutar om 45 minuter :D härligt är det !
efter skolan så hämtar mamma mig så ska vi till stenungsund och fixa legg och handla lite :) sen så ska jag hem och äta och sen kanske sola :) sen ska jag hem och plugga plugga , :( men men!
ha det bäst ! :D puss :love:


god morgon

Hej hej :D god morgon på er alla:D
drar till skolan nu ha det bäst idag :D


Tunering i helgen då ...

Sitter hemma nu efter en lång dag, först skolan till halv 4 sen byta mina skor, sen träning och nu e jag hemma :D
haft en bra dag idag iallafall ;) trött och sliten ska nog lägga mig tidigt idag :)
I helgen ska jag spela matcher lördag söndag hela dagarna :D ! Men hoppas ni haft en bra dag !
Puss puss  !

Dumma mig ..

Asså det går inte så bra med bloggen nu, mycket i skolan och hinner inte med det.. :(
Men ska skärpa mig ska skriva så mycket jag kan ! :)
Men i helgen var jag hos min älskling ! :D :love: skit mysigt verkligen vi kollade film och va nmed hans kompis och bakade :D riktigt gott ;) kanske kommer lite bilder senare, :)

Idag så ska jag träna volleyboll ikväll ska hem och greja med läxor sen .. :/

Puss


sover hos älsklingen!

Vart med Linnéa idag :) vi har kollat film och dansat och sjungt :P
ska laga mat nu och sen ska jag duscha och sen ska jag vara i kungälv 8 för ska åka med älsklingen hem och sova där :) :love: Men vi hörs imorgon ! Puss


en månad kvar ! :D

godmorgon ! :D sitter i skolan chill e det , ska snart ha datakunskap. :P mindre kul!
Men idag är det 1 månad kvar tills jag och älsklingen har 2 år :D:love: underbart !
Idag så är det skolan sen gå med linnéa för att klippa sig sen så ska jag på extra matte . :) :( sen så är det att rulla sig hem ! Men ha det bäst ! puss

SÖNDAGEN

i söndags så hade jag släktkalas :) först på morgonen så åkte vi och handlade jag och david och mamma :) Kul kul:) köpte massa gott!! :D Sen kom släkten alla folk :) fick pengar i present ;) sen så efter kalaset åkte jag med älaklingen hem och sov hos honom ! :D :love: Skit nice! Myste hos honom och gick till hans pappa och åt hallon :D sen så gick vi hem och kollade på indiana jones:D skit bra !

sen så idag då skola.... :(
Men kaninte skriva mer nu puss!! :D

LÖRDAGEN

då kom David hit och sov hos mig :) vi åkte till godis city :) skit kallt vare ute ! Sen så kom vi hem och kollade lite på tvn och så sen kollade vi film och myste masssor !!!! :D älskar honom ! Sen så sov vi :)
hade riktigt mysigt iallafall  "



FREDAGEN

I fredags så Sov Linnéa hos mig första dagen hemma på nästan två veckor :) Men linnéa sov hos mig ändå :) Vi cyklade till citygross så träffade vi några där :) vi köpte godis och lite gott där :) sen så kom vi hem käkade och sen hoppade vi i säng och kollade film :) MYS ! Linnéa (L)





dålig uppdatering !

Sorry för denna dåliga uppdaterngen,, :/ har fullt upp med skolan mycket plugg faktiskt .. :(
Men men ,, ska kolla film nu transporter 2 :) sen blir det sova :)
puss

plugg

blivigt seg på bloggandet nu, har inte haft ork till det.. Men nu e jag hemma hos mamma igen sista natten med david har jag haft nu då . :) :'( fy..saknar honom redan ! Sitter i skolan nu iallafall haft 3 timmars håltimma.. tråkigt och är trött som fan ! :O min data dör nu med det är ju bra .., Men skriver när jag kommer hem Pusss:D

skolan e tråkig!

sitter i skolan nu och jobbar handel :) sådär kul! ska snart käka och sen är det matte .. :( sen efter skolan ska ja ju hem till david mamma har inte kommit hem än,  :D och sen vet jag inte vad vi ska göra hemma :) men det ser vi då !  :) fick ett skit fint silverhalsband med att hjärta på av david och present kort på klippstudion av hans mamma och bengt och det va massage och allt ! :D och 300 kr av hans mormor:D och en underbar middag blev de ! :D  kan inte skriva mer nu men hörs senare :D puss 

16 idag ! :D

Hellu :) i helgen har jag vart upptagen med att ha gäster vart och köpt bil med pappsen och ullared  :)
igår så åkte jag hem till david och vi kollade film och myste :) och idag så fyller jag år :D:D:D 16 :) fått kläder och skor av min kära mormor ! :D skit fint !:D och mamma e inte hemma ju så det kommer dröja innan jag får av mamma :D sitter i skolan nu vill bara hem :) men det är kul att vara med mina älsklingar i skolan, men jag kanske skriver mer senare hinner inte skriva så mycket nu för tiden .. : / men ha det bäst !! puss :)

tött på skolan redan

Hellu, nu sitter jag i biblioteket har skit lång rast men den är snart slut :) idag så slutar jag halv 3 cill! så ska jag hem till david och idag vet jag inte vad jag ska göra .. :/ men vi hittar nog på något  !:) men ha det bäst så bloggar jag senare kanske :) Puss :love:

crosstraning

precis duschat och gjort crosstraning :) ska käka lite nu sen kommer älsklingen hem :) hinner inte blogga så mycket, men ikväll ska jag träna volleyboll :) igår gjore jag det efter ett tag det var skit kul att komma in i det igen ! :D Men ha det bäst PUSS :love:

dildo!

Sitter i skolan nu och Sandra kyckling har precis öppnat sin present och det blev en DILDO :D sandra kommer få kul :D ! idag har vi haft en chill dag i skolan idrott nyss Volleyboll det kan jag ju ;) sen efter skolan ska jag hem och käka och städa hamsterburen, sen packa lite och sen så drar jag till träningen, och sen så åker  jag med min älskling hem! så nu kommer jag bo där i en vecka! :D UNDERBART ! <3


soooooooova

nu ska emmeli sova :) pratar med david nu saknar han redan :) <33333

puss god natt :) <3

hemma igen efter en underbar helg med älsklingen ! (L)

hej hej ! :D nu är jag hemma igen haft en underbar helg med min älskling ! kräftor och allt, :)
vaknade halv 1 idag :) sov riktigt gött med min älskling ! :D:love: så när  jag skulle hem så tog jag bussen till stan så åkte jag bil där ifrån för Petter skulle hämta upp sin mamma från norge där :) så dom drar härifrån alla och åker till spanien på tisddag så då drar jag till älsklingen i morgon igen och bor där i en vecka :D :D , men när jag kom hem så fixade jag go middag och sen så satte jag på en maskin tvätt och nu har jag precis städat rummet ska bara bädda sängen :)


Emmeli och frida :D

skolan va seg idag, sen så efter skolan så drog jag och sandra hem till mig och sen så gick vi och kolla p oskars träning :) sen så drog vi hem och gjorde middag och sen så aa nu sitter vi här och kollar på idol ska snart ner i mitt rum och ge massage med tigerbalsam :) sen så blir det kanske film. Frida drar väl hem vid 12 :)
Men ha det riktigt bra ! :D det ska jag ! njut av helgen vafan !
och imorgon så drar jag till älsklingen och käkar kräftor och sover där så vi får se om jag bloggar i helgen, men annars är jag tillbaka på söndag ! Puss ! :love:


skola !

Nu sitter emmeli i skolan har skit tråkigt som fan! sandra kyckling sitter brevid mig :D HAHA
sen så ska frida hem till mig :) <3 underbart  !  sen imorgon drar jag till älsklingen och sover där ! :D
pussss !